שאלה אני שאלה אני שאלה תודה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/12/2021 | 16:01 | מאת: אני

שלום דר' מזמן עברתי חוויה כואבת .שכן ירק לי בפנים .מאז קיבלתי אוסידי .אולי זה היה קין אבל התעורר מאז .הבעיה שלי שכל מי שעומד לידי קרוב,אני נכנסת לחרדה שמה הוא ירק לידי .אגב ברחוב זה קורה בכביש זה קורה גברים יורקים .האם זה סכיזופרניה. ? האם כל מי שמכיר לידי חפץ כמו כסא .אני מעבירה לידו ,בחזרה ,שמה החפץ נגע בי .האם זה סכיזופרניה. ? תודה

שלום רב. קשה לדעת מתלונות אלו אשר יכולות להתאים למגוון הפרעות נפשיות. ממליץ לך לפנות ליעוץ פסיכיאטרי. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה