לגבי חלוקת מינון ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/12/2021 | 20:03 | מאת: רפי

שלום אני לוקח ציפרלקס 15 חודש וחצי לוקח בערב הבעיה שאני מרגיש שזה משפיע רק לחצי יום שאלתי את הפסיכיאטרית מה לעשות ואמרה לקחת חצי בבוקר וחצי אחרי צהריים רציתי לשמוע עוד דעה תודה רבה

שלום רפי. צפרלקס גורם לאפקט טיפולי לאורך כל היום ונדרשת עבורו בדרך כלל מנה אחת בלבד במשך היום, רצוי בדרך כלל בשעות הערב לאחר אוכל. אם אתה חש כי הצפרלקס משפיע באופן חלקי יש לשקול העלאת מנון ל-20 מ"ג. ניתן לקחת צפרלקס מנה אחת בלבד. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה