פלודקאט 25 וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/11/2021 | 23:54 | מאת: לולי

שלום אני נוטלת 25 מ''ג פלודקאט כל שבועיים עשיתי הפסקה של כמה חודשים וחזרתי עכשיו כבר אחרי 2 זריקות .כלומר לקחתי תרופה רק החודש 1 אם אני רוצה להיכנס להריון ..כמה זמן צריך לנקות את הגוף מהתרופה

שלום רב. קודם כל לגבי הפסקת טיפול תרופתע אני ממליץ לך להתיעץ עם הרופא המטפל כי הפסקת טיפול יחד עם כניסה להריון עלולה להביא להחמרה משמעותית במצב הנפשי. לגבי זריקת פלודקאט- השפעתה בדרך כלל סביב חודש כך שהייתי ממליץ על הפסקה של חודש עד חודשיים. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה