שילוב כדורים פסכיאטריים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/11/2021 | 11:49 | מאת: עדי

ד"ר רוזנסקי שלום רב, אבינו בן 82ולוקח 3 תרופות נוגדות דיכאון בו זמנית מהסוג CIPRALEX מ"ג 20 IXEL מ"ג 50 ומירו מ"ג 30 אבי ביקש שנביא אותו לבנק , השאלה היא : האם הוא יהיה מסוגל להבין על מה הוא אמור לחתום ? היות ולאחותי ולי נראה כי הוא נמצא מידי באי התמצאות . תודה רבה לתשובתך עדי

שלום עדי. ראשית, קבלת תרופות אינה קשורה ליכולת קבלת החלטות כלכליות ויש צורך בבדיקה פסיכיאטרית קוגניטיבית להערכת יכולת זו. מעבר לכך בגיל 82 מומלץ לא ליטול צפרלקס מעל 10 מ"ג ורצוי להימנע משילוש של צפרלקס ואיקסל. ממליץ לכם להתיעץ עם פסיכיאטר מומחה לגיל השלישי בעניין זה. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה