תופעות לוואי..................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/11/2021 | 20:16 | מאת: אהוד

האם תוך חודש מתחילת הטיפול במקביל (התחלתי אותן יחד) אחד או יותר מהתרופות הבאות עלולות לגרום לתופעות לוואי של חרדה ו/או אקטיזיה ? התרופות : אינווגה 6 מג סירוקסט 20 מג מירו 15 מג וקלונקס 2 מג כפול 3 ביום ? אני שואל בעיקר אם ייתכן שאחת מהן יכולה לגרום לחרדה ומתח ? ומה עליי לעשות התור שלי לפסיכיאטר בעוד חודשיים ואני סובל מאוד ?

04/11/2021 | 23:59 | מאת: אהוד

ד"ר עדיין לא ענית על השאלה שלי

שלום אהוד. מהתרופות שציינת רק אינווגה 6 מ"ג עלול לגרום לאקאטיזיה והגברת מתח. כל שאר התרופות אינן קשורות לאקאטיזיה ואינן גורמות לחרדה- להפך הם מטפלות בחרדה. בהצלחה.

25/11/2021 | 20:11 | מאת: אהוד

שלום רב ד"ר מהו הטיפול היעיל לאקטיזיה עקב שימוש באינווגה 6 מ"ג ? בברכה .

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה