מה הפסיכיאטר רשם עלי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/11/2021 | 14:56 | מאת: ליהי

הפיכיאטר רשם נראית כפי גילה הופעתה מסודרת, אי שקט פסיכומוטורי קל יוצרת קשר עין באופן חלקי מדברת בעוצמה טון קצב תקינים, אפקט דיספורי מתוח חרדתי לא מגוון, תואם במהלך החשיבה ללא הפרעות גסות. פרסברטיבית שיפוט חלקי עם גלישות לחשיבה פרנוידית מרגישה שפועלים נגדה אין עדות למחשבות שוא בולטות בוחן מציאות ללא הפרעות גסות מה זה אומר???

שלום ליהי. הנוסח שציינת בבדיקה הינו באופן כולל נוסח מסגרת מקובל בבדיקות פסיכיאטריות. אי שקט פסיכומוטרי קל- תחושת מתח בגוף, דיספורי- דכאוני מתוח, חשיבה פרנואידית- ביטוי של מחשבות רדיפה מצד אחרים. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה