איבודי הכרה חוזרים ופה סינקופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/11/2021 | 11:42 | מאת: חג

שלום ד"ר: אני בת 55, מגיל 53 סובלת מאיבודי הכרה חוזרים, פתאומיים, שבאחד מהם היה חשד ל-csf. כולם בישיבה, חלקם במסעדות באוויר הפתוח ובמצב רוח מצוין. רוב הבדיקות יצאו תקינות מאז ועד היום למשל: mri מוח, eeg בחסך שינה, צנטור ורטואלי, tilt -t, ... . לאחרונה נוזל קטן סביב הלב, כושר נמוך באקו-לב במאמץ, ותפקודי ריאה עם אוסמוזה נמוכה. בשוטף חיה עם: לחץ בראש ופרה-סינקופה עולים וליורדים >> חיה בחצי תפקוד..., אודה לכם על כיוון חשיבה.

שלום רב. מקווה שתמצאי מזור ורפואה. קודם כל יש צורך בבירור רפואי כולל עם בירור קרדיולוגי ונוירולוגי על מנת לבדוק אם קיימת בעיה רפואית הגורמת לכך. אם הבירור הרפואי הכולל יימצא תקין יש לחשוב על כיוון של ביטוי גופני של חרדה. במקרה זה יש לפנות ליעוץ ובירור פסיכיאטרי ופסיכולוגי. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה