העלאת מינון לוסטרל לצד וולבוטרין XR

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

31/10/2021 | 21:18 | מאת: סובל

שילוב של לוסטרל 100 מ"ג יחד עם וולבוטרין 150 מ"ג משך 10 שבועות עוזר לדיכאון אבל לא לבעיה הבסיסית של הפרעת חרדה ופאניקה ואולי אף מגביר תסמיני חרדה. הוא כן מפחית חרדה שקשורה בדיכאון (כמו ראיית שחורות מה יהיה וכו') כך שיש לו תועלת עבורי באופן כללי. הסבל בכל זאת הוא יום-יומי וקשה. אם הוולבוטרין עוזר לדיכאון אך מחמיר כנראה תסמיני חרדות, האם עליית מינון לוסטרל למרות המשך נטילת וולבוטרין תתגבר על החרדות שאולי הוולבוטרין הוא זה שמגביר אותן?

שלום רב. המצוקה שלך נשמעת מקורית וקשה. ממליץ לך לשקול עם הרופא המטפל העלאת מנון לוסטרל ל-200 מ"ג בהדרגה וכן העלאת מנון וולבוטרין 300 מ"ג כך ששתי התרופות יפעלו באופן מקסימלי כנגד דיכאון וחרדה. באופן כולל יש צורך בטיפול תרופתי ופסיכולוגי משולב ויש סיכוי גבוה להחלמה. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה