שימוש בכדורים נכד דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/10/2021 | 06:55 | מאת: יונה

האם יש קשר בין איבוד כוח הגברא לבין ניתוח הערמונית (לא בגלל סרטן) ונטילת בונדורמין באופן קבוע שנים רבות ללא שום הפסקה. מה ניתן לעשות בנדון? ובנוסף נטילת כדור נגד דיכאון.

שלום רב. תרופות נוגדון דיכאון בהחלט עלולות להביא לירידה בתפקוד וחשק מיני. מדובר בתופעת לוואי הפיכה המשתנה מגבר לגבר ולעתים מתמתנת וחולפת עם הזמן. תרופת השינה בונדורמין בדרך כלל אינה קשורה לירידה בתפקוד מיני. לגבי ניתוח ערמונית ממליץ כי תתיעץ עם מומחה אורולוג. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה