עדיין יש לי התקפי פניקה/חרדה על כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/10/2021 | 12:32 | מאת: Lola

שלום, אני חייבת בבקשה תשובה כי לא הבנתי מהפסכיאטר שלי ...לא ממש קיבלתי תשובה. סובלת מעל שנתיים מהתקפי פניקה וחרדה. הייתי על כל מיני כדורים ובערך שנה אני על viepax מינון של xr225 . אני עושה גם cbt שנה בערך עם הפסקות כי המצב שלי הרבה יותר טוב. אבל עדיין...שאני עייפה/חולה ובמיוחד על מחזור יש לי התקפים. על מחזור יש לי כמעט שבוע. מכירה 3 נשים שאמרו לי שמאז שהן על כדורים שמתאים להן אז אין להן בכלל התקפים. אני גם רוצה ככה. האם זה תקין שיש לי עדיין התקפי חרדה או שאפשר למצוא כדור אחר שבכלל לא יהיה לי התקפים גם במחזור? תודה

שלום רב. נראה כי וויפאקס 225 מ"ג עוזר לך באופן חלקי. ניתן להעלות את המנון ל-300 מ"ג או להמשיך 225 מ"ג ובזמן התקפים ליטול תרופות הרגעה כמו לוריואן או קלונקס. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה