הפסקת פריזמה בבת אחת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/08/2021 | 05:46 | מאת: שם בדוי

אני לוקחת פריזמה כבר שלוש שנים בעקבות דיכאון , החלטתי שדי , הפסקתי לקחת בבת אחת כבר שבועיים אני לא לוקחת , אני לא מרגישה שינוי פיזי דווקא זה מלחיץ אותי , אמור להיות תופעות לואי , מסכנות חיים של הפסקה בבת אחת ? אם כן מה הם ?

שלום רב. קודם כל אני ממליץ לך בכל החלטה של הפסקת טיפול תרופתי להתיעץ ולדון עם רופא מטפל ולא לקחת אחריות על הפסקת טיפול רפואי. מעבר לכך לא מומלץ בדרך כלל להפסיק טיפול תרופתי באופן חד ופתאומי אלא בהדרגה. אם לא קרה כלום הכל בסדר. אם הדיכאון יחזור בשבועות הקרובים מומלץ לפנות ליעוץ. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה