לוסטרל, העלאת מינון כל שבוע 50 מג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

22/08/2021 | 11:49 | מאת: דנית

שלום אני מתחילה לקחת לוסטרל בגלל דיכאון ואוסידי קל. הפסיכיאטר אמר לי להתחיל ממינון של 50 מג למשך שבוע, לאחר מכן 100 מג למשך שבוע ואחכ 150 מג למשך שלושה שבועות כדי לבחון השפעת טיפול. האם. העלאת מינון של 50 מג כל שבוע זה לא מהיר מדי? זה מקובל? ולגבי עוד משהו, קראתי בחלק מהאתרים שצריך להתחיל לוסטרל מ25 מג. האם התחלה מ50 מג זה מקובל?

שלום דנית. כדי להתחיל ב-25 מ"ג למשך 3 עד 7 ימים ואז להעלות ל-50 מ"ג. העלאת מנון ב-50 מ"ג כל שבוע הינה סבירה. אם את רגישה מעברך להשפעות תרופות נוגדות דיכאון ניתן להעלות כל שבועיים או כל שבוע ב-25 מ"ג. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה