טיפול ברסיטל והוספת מירו לשיפור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/08/2021 | 18:37 | מאת: עמית

אני מטופלת ברסיטל 20 עשר שנים לאחר חזרה של גל דיכאוני הרופא אמר להעלות ל40מג עזר לדיכאון אבל השינה לא חזרה כי יש אי שקט בגוף אז מה יותר טוב להוסיף כדור מירו לרסיטל או להחליף ללוסטרל זה שתי הצעות שהרופא אמר לא יודעת מה יותר טוב ?

שלום עמית. מירו זו תרופה טובה לשינה ולטיפול בחרדה ודיכאון והיא יכולה להיות יעילה בתוספת עם רסיטל. יש לזכור כי מירו גורמת במקרים רבים לעלייה בתיאבון ולעלייה במשקל. יש לבדוק האם אי השקט קשור בתרופה רסיטל עצמה, אם כן כדאי לשקול העברת טיפול לבוקר או החלפה לתרופה אחרת. האם הפרעות השינה היו גם בעבר לפני דיכאון? יכול להיות שהפרעות השינה אינם קשורות לדיכאון ודורשות התייחסות נפרדת. כדאי לדון עם הרופא המטפל לגבי אופציות שונות. בהצלחה

22/08/2021 | 00:24 | מאת: עמית

הפרעות השינה קוראות רק שהגוף ניכנס לסוג של סטרס לי נראה בגלל הדיכאון אז יש בעיות שינה ברגיל אני יושנת טוב השאלה כדיי לישון בזמן סטרס מה טוב לקחת שהרסיטל לא עוזר כמו שצריך או לתת לו עוד זמן אני על רסיטל 40 כבר שלוש שבועות בדרך כלל כבר השינה צריכה להסתדר לא?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה