שילוב של פלופנאזין עם מריחואנה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/08/2021 | 12:55 | מאת: נועה

היי, אמא שלי לאחרונה התחילה לקבל פלופנאזין בזריקה אחת ל21 יום. היא מעשנת לפעמים גם מריחואנה ושותה אלכוהול, רציתי לדעת אם השילוב מסוכן . תודה

שלום נועה. שילוב של קנאביס ואלכוהול יחד עם תרופות אינו מומלץ שכן זה עלול להשפיע על פירוק התרופה בגוף ועל השפעתה. כמו-כן במקרה זה זה עלול להגביר תופעות לוואי של עייפות, רדימות, קשיי ריכוז. ממליץ כי יופחת השימוש באלכוהול ויעשה נסיון לצמצום משמעותי בקנאביס. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה