מחשבות כרוניות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/08/2021 | 11:13 | מאת: רז

יש איזה פתרון אם אני כל הזמן חושב רק לאכול / פחמימות / מאפים / שתייה גם מתי שלא צריך ?

שלום רז. קודם כל יש לבחון מדוע קיימת הכמיהה לאכילה מוגברת- האם זה קשור לתרופות שאתה לוקח? למצב בריאותי. ממליץ לך להתיעץ עם רופא המשפחה, לעבור מספר בדיקות דם. אם המצב הרפואי תקין ויציב ייתכן ומדובר באכילה רגשית שנועדה לפצות ולמלא צרכים רגשיים כואבים. ממליץ לך לפנות לטיפול בריאות הנפש. כמו-כן כדאי להתיעץ עם דיאטנית, עדיף עם התמחות באכילה רגשית שיכולה לעזור לך מאוד בהתמודדות. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה