השפעת תרופות פסיכיאטריות..............

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

05/08/2021 | 18:09 | מאת: חיים

שלום רב , רציתי לשאול האם ההשפעת הטיפולית החיובית של התרופה סרוקוול seroquel פגה עם הזמן והגוף מפתח סבילות ומסתגל להשפעה הטיפולית החיובית של סרוקוול ובכך סרוקוול מאבד מיעילותו הטיפולית החיובית עם הזמן ? יש לציין שאני משתמש בסרוקוול 4 שנים לפחות אבל לא ברציפות ניסיתי אביליפיי כמה חודשים וניסיתי סוליאן שנה לפחות וניסיתי אינווגה שנה לפחות ובסוף חזרתי עוד פעם לסרוקוול שיש לו הכי פחות תופעות לוואי . המון תודות

05/08/2021 | 18:38 | מאת: חיים

אני לפחות 3 חודשים לוקח סרוקוול xr 800 מ"ג

שלום חיים. בדרך כלל סרוקוול היא תרופה יעילה וטובה ויכולה לעבוד במשך שנים רבות. אם יש החמרה במצב על טיפול תרופתי קבוע ייתכן וזה קשור לתוספת תרופות אחרות אשר עלולות לנטרל השפעת סרוקוול או לגורמי דחק המשפיעים על המצב הנפשי ו"מתגברים" על מנון הסרוקוול. במקרים אלו ניתן לשקול העלאת מנון זמנית. בהצלחה

ראה תשובתי. 800 מ"ג זה מנון גבוה אבל אפשר להעלות עד 1000 ואפילו 1200 מ"ג. בהצלחה

ראה תשובתי

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה