השפעת ציפרלקס..................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

05/08/2021 | 17:59 | מאת: דודו

שלום רב , אני משתמש חדש בציפרלקס 20 מ"ג כבר 6 שבועות על מנת לטפל בדיכאון וחרדה וocd ואני עדיין מרגיש דיכאון וחרדה , האם לחכות ולתת לתרופה זמן של 3 חודשים או שאפשר להסיק שהתרופה לא מתאימה לי וצריך להחליף אותה ?

שלום דודו. ממליץ לך להתאזר בסבלנות ולתת לתרופה מרווח זמן של כחודשיים כדי להשפיע. אם לא חל כל שינוי התרופה אינה יעילה. אם חל שינוי חלקי יש לשקול תוספת טיפול על מנת לחזק את האפקט הטיפולי. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה