ביפולארי מחפש תחליף ללתיום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/07/2021 | 14:40 | מאת: אופק

שלום וברכה, אני ביפולארי מאובחן. מטופל בליתיום. לאחר תופעות לוואי שלא יכולתי לסבול וכמובן אפיזודה מאנית.. הפסקתי לקחת את הכדורים. כרגע במאניה. מחפש טיפול אחר. לכדורים אני לא אחזור לעולם. תודה

שלום אופק. מקווה שתרגיש טוב יותר. לא ניתן לצאת ממאניה או להתאזן בהפרעה דו-קוטבית במצב חריף ללא עזרה תרופתית. אם אתה כעת במאניה ולא מעונין בטיפול בליתיום אפשר לשקול טיפול בדפלפט או בתרופות מאזנות כמו זיפרקסה או סרוקוול. מאחל לך שקט ויציבות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה