דילמה אישית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

05/07/2021 | 22:26 | מאת: מישהו

יש בעייה במשפחה שאני גר עם הורה וכל פעם שהוא רב איתי על שטויות אז הוא מאיים לזרוק אותי לבי"ח פסיכיאטרי בגלל שאני צועק ונמאס לי מהמטומטם הזה שגם ככה הוא גמור וזה נהיה כבר אוטומטי את מי צריך לערב בשביל לגמור עם ולהסביר לו שמה שהוא עושה זה טעות / אם אני לוקח טיפול של מודיקט יכולים להכניס אותי למקום שאמרתי למעלה ?

שלום רב. לא ניתן "לזרוק לבית חולים פסיכיאטרי". אשפוז פסיכיאטרי בישראל דורש הסכמה ברורה בכתב. אשפוז בכפייה מתבצע רק במקרים של הפרעה פסיכוטית משמעותית עם אובדנות או מסוכנות מיידית. אני מציע לך לדבר עם אבא ואם צריך להזמין אותו יחד לרופא המטפל על מנת לדון בבעיה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה