השפעת סרוקוול xr.................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/07/2021 | 20:34 | מאת: משה

שלום רב , האם ייתכן שסרוקוול xr במינון גבוה 600-800 מ"ג בשימוש ממושך וכרוני למשך שנים , 3 שנים לפחות , מאבד מיעילותו הטיפולית החיובית ? מה עושים במצב זה ? האם הגוף מפתח סיבולת ליעילות הטיפולית החיובית של סרוקוול xr ? כך אני מרגיש , הסרוקוול כבר לא מרגיע אותי ולא מוריד מתח ולא מרדים אותי או עוזר לי לשינה מסודרת , אני לוקח סרוקוול xr 800 מ"ג ביום במנה אחת בערב בלי אוכל כבר חודש וחצי (חזרתי לסרוקוול לאחר הפסקתו לפני כמה שנים לאחר ניסיון טיפולי בסוליאן ואינווגה) ולפני זה לפני כמה שנים (4 שנים) השתמשתי בסרוקוול למשך 3 שנים ברצף ? אודה לך על הסבר ומה הצעד המבוקש לנקוט בו ? תודה רבה

שלום משה. אין איבוד יעילות של התרופה אלא תנודתיות במהלך המחלה. לעתים יש צורך להעלות מנון על מנת לאזן מחדש. בדרך כלל ניתן לחזור בהמשך למינון קודם. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה