לוסטרל - pure ocd תפקוד מיני

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/07/2021 | 01:19 | מאת: משה

OCD מחשבתי. מטופל בלוסטרל 200 מג. חווה בעיה משמעותית בתפקוד המיני (שפיכה מאוחרת). שוחחתי עם הרופא המטפל והחלטנו לדלג על התרופה ביום המסוים. ללא הועיל. הדבר מוביל לפגיעה גם בקשר הזוגי ולתחושת חוסר מסוגלות. מה ניתן לעשות?

שלום משה. עיכוב בשפיכה הינה תופעת לוואי מוכרת של תרופות נוגדות דיכאון כמו לוסטרל. דלוג על תרופה אינו עוזר ועלול לפגוע ביעילות הטיפול. ממליץ לשקול החלפת תרופה. אם העיכוב בשפיכה מלווה בירידה בזקפה ניתן לשקול שימוש תרופות משפרות זקפה כמו ויאגרה או סיאליס. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה