הגדרת סכיזופרן מאוזן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/06/2021 | 21:05 | מאת: המודאג

בני בן ה 23 סובל מסכיזופרניה וגם אוסידי כלומר סכיזואובססיב . נוטל לפונקס 250 אנפרניל 150 ליתיום 900 למנה יומית . הוא מפקד עבודה שיקומית של משרד הבריאות . אך עדיין יש לו מחשבות מטרידות ומעסיקות אותו ונעצב ומתכנס בתוך עצמו ולפעמים גם זועם וצועק . תדירות האירועים הם פעם עד פעמיים בשבוע . שאלתי היא האם זה נחשב מאוזן . מה בכלל הגדרה מפורטת של מאוזן ? תודה חשוב לדעת כי יש פעילויות כמו לימודים שמתאימים רק ל עונים להגדרה מאוזן .

שלום רב. הכוונה במצב מאוזן זה מצב יציב לאורך זמן ללא תסמינים וללא עדות להפרעה. ע"פ התיאור שלך לא מסודבר במצב כזה. ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל , ייתכן כי איזון תרופתי יעזור יותר. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה