טגרטול............................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/06/2021 | 21:20 | מאת: בנימין

אני נוטל טגרטול cr 800 מ"ג ביחד עם סרוקוואל xr 800 מ"ג וציפרלקס 15 מ"ג , לאחרונה מזה שבוע סובל מהתפרציות כעס ואלימות מילולית וכלפי חפצים בתוך בית ההורים ואלימות מילולית וצעקות כלפי ההורים באופן בלתי נסבל בעקבות אירוע שקרה בבית והלחיץ אותי ומשום שאין אינדיקציה לאשפוז בבית חולים פסיכיאטרי הוחלט להעלות מינון ציפרלקס ל 20 מ"ג ואני החלטתי על דעת עצמי בלי ליידע את הרופא להעלות מינון טגרטול מ800 ל 1200 מ"ג ויש לציין שרמת טגרטול בדם כאשר לקחתי טגרטול 800 מ"ג היתה סביב 8 האם זה צעד נכון האם להעלות טגרטול ל 1000 מ"ג ולא ל 1200 ולעשות אז בדיקת דם מהי עצתך ? תודה

שלום בנימין. קודם כל אני ממליץ לך לא לעשות שינויים בתרופות על דעת עצמך אלא לפנות לרופא המטפל ולשנות תרופות בהתיעצות עמו. העלאת מנון מ-800 ל-1200 גבוהה מידי ביחס לרמת התרופה בדם. ממליץ לשקול העלאת מנון ל-1000 מ"ג ולבצע בדיקות דם. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה