מחלת נפש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/06/2021 | 21:05 | מאת: לא חשוב

אני בזמן האחרון שומע קולות שאומרים בשבילי מה לעשות / פלשבקים מהעבר בכל סיטואציה בחיים וכעסים על כל פיפס הרבה זמן לא לקחתי מודיקט וכרגע אני מטופל בהנ"ל 25 MG פעם ב 3 שבועות - יש סיכוי להקלה / צריך להגדיל ת'מינון ?

שלום רב. ממליץ לך לפנות לרופא המטפל. ייתכן ואתה חווה הפרעות פסיכוטיות. מודקאט היא תרופה אנטי פסיכוטית הניתנת בזריקה ארוכת טווח. ממליץ להעלות מנון מודקאט ל-37.5 מ"ג ולקחת פעם בשבועיים. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה