חרדה חזקה מאוד וקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/06/2021 | 23:11 | מאת: שימי

שלום אני שנתיים אם קלונקס ורגיל לתרופה אם תיהיה לי חרדה חזקה מאוד קצב לב מהיר לחץ דם ועוד דברים רבים ואחרים אם אני ייקח קלונקס בזמן חרדה קשה הכדור ישפיע ? אפילו שהגוף כבר רגיל לתרופה ? זה יעזור לחרדה החזקה באותו רגע ? מה דעתך בעניין הזה ?

שלום רב. קודם כל מומלץ לא לצרוך באופן קבוע את התרופה קלונקס לאורך שנים כי היא מאבדת מיעילותה ועלולה להביא להתמכרות. אם היית רגיל לקחת קלונקס כל יום על מנת להשיג אפקט הרגעה תצטרך מנון גבוה יותר. ממליץ לשקול גמילה הדרגתית ואיטית בפיקוח רפואי. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה