קלונקס כתרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/06/2021 | 14:18 | מאת: עמי

שלום שרגילים לקלונקס ולוקחים אותו שנה ויורדים בשביל להגיע למצב שלא יצטרכו אותו לכמה זמן משפיע הכדור לאחר נטילה ארוכה שלוקחים אותו וממתי הוא מתחיל להשפיע ? ואיך זה שאומרים שצריך לעלות מינון כדאי לקבל את אותו אפקט ? הרי יש כאלו שנשארים על אותו כמות שלקחו וזה משפיע עליהם מה אתה אומר ?

שלום עמי. קלונקס הינה תרופת הרגעה טובה ויעילה למצבי מתח וחרדה, עובדת מהר ומקלה על סבל נפשי. הבעיה היא שבשימוש לאורך זמן התרופה מאבדת מיעילותה ויש צורך להעלות את מספר הכדורים כדי להשיג את אותו אפקט. קיים בתרופה זו פוטנציאל להתמכרות. לאור זאת מומלץ להשתמש בתרופה שימוש נקודתי וקצר להתקפי חרדה ומתח בלבד ולא כשימוש קבוע. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה