כדורים באופן כללי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/06/2021 | 12:11 | מאת: עמי

שלום יש תרופה אחרת אבל כמו לוסטרל ציפרלקס מבחינת העבודה שלהם אבל שמשפיעה ישר כמו כדורי הרגעה ? ולא שלוקח להם זמן עד שהם משפיעים יש כזה דבר ?

שלום עמי. ישנם כיום הרבה תרופות נוגדות דיכאון וחרדה אך רובן מתחילות להשפיע לאחר כשבוע עד שבועיים. יש כיום תרופה נוגדת דיכאון הנקראת אסקטאמין אשר ניתנת בספריי לאף והיא בעלת אפקט מהיר יותר לטיפול בדיכאון אך יש לה תופעות לוואי משמעותיות והיא דורשת רגולציה מיוחדת של פיקוח. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה