קלונקס כטיפול לבעיות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/06/2021 | 01:18 | מאת: אהוד

שלום שיש כאבים באיזור הלב קצב לב מהיר כאבים בשרירים או סימפטומים כאלו ואחרים פיזים בגוף כתוצאה מחרדה האם כדור הרגעה קלונקס יכול להוריד תתסמינים שתיארתי ?

שלום אהוד. קודם כל ממליץ לודא שהכאבים בחזה אינם קשורים לבעיה רפואית. אם כאבים כאלה חזקים או חוזרים ממליץ על בדיקת רופא, ביצוע בדיקת אקג, צלום חזה ובדיקות דם. אם הבירור הרפואי תקין אז נראה כי מקור הכאבים יכול להיות מתח מצוקה נפשית וחרדות. במקרה זה כדאי להיעזר בהרפיה עצמית או בטיפול הרפייה ובשימוש נקודתי בתרופות הרגעה כמו קלונקס. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה