המתנה להתייצבות מלאה עם לוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/05/2021 | 16:35 | מאת: אפי

שלום ד"ר. בגלל התקפי חרדה ממושכים בתדירות גבוהה, אני מטופל 8 שבועות בלוסטרל. בנתיים מה שקורה הוא שיש התגברות של תסמיני חרדה במקום הקלה. הקלונקס 0.5 מ"ג שאני לוקח מרגיע את החרדה החזקה משך כמה שעות. האם יש לתת צ'אנס לתרופה עוד מספר שבועות טרם החלטה על החלפתה או על עליית מינון אז תהיה התייצבות מלאה?

שלום אפי. אם במשך 8 שבועות של טיפול בלוסטרל אין שיפור במצב יש צורך להעלות מינון או להחליף תרופה. ממליץ לך קודם לשקול העלאת מנון ולמצות את הטיפול בתרופה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה