סכיזופרניה עם מחשבות שווא טורדניות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/05/2021 | 14:28 | מאת: אסתי

ביתי אושפזה לאור העובדה שלא טופלה כראוי ב או סי די אלא רק בכדורים אנטי פסיכוטיים.כעת היא מקבלת קלופיקסול וציפרלקס ולוריוון.מהו השילוב הנכון והמינון לאזן.יש לה מחשבות שחוזרות וגם טקסים כמו צחצוח שיניים רחצה ידיים ומקלחת.טיפוח.התפרץ מדיכאון שלא טופל כראוי.והחריף לאובססיה. .

שלום אסתי. מקווה כי ביתך תחלים ותשוב לאיתנה. קודם כל מומלץ כי הבת תהיה בטיפול רפואי אשר ייצור וישמור על אמון ותקשורת פתוחה בינכם לקול הרפואי. ניתן להגיע בצפרלקס למינון 20 מ"ג, ניתן לתת לוריואן 1 מ"ג עד 3 פעמים ביום. קלופיקסול היא תרופה אנטי פסיכוטית ותיקה עם תופעות לוואי. כיום יש תרופות יעילות מדור חדש עם הרבה פחות תופעות לוואי. ממליץ לשקול מעבר לרספרדאל, סרוקוול או זיפרקסה. בהצלחה.

23/05/2021 | 13:05 | מאת: אסתי

כעת ביתי מטופלת 20 מ"ג זיפרקסה קלופיקסול ולוריוון.זיפרקסה גורמת להשמנה.מה אלטרנטיבה. תודה

30/06/2021 | 19:31 | מאת: אסתי

כעת ביתי מקבלת 10 מ"זיפרקסה 50 מ"ג קלופיקסול ו 75 מ"ג טרגקטיל.מה שנראה שיש לה דיכאון היא במיטה כל הזמן ישנונית.יש הקלה משמעותית במחשבות.נראה לי שזה דיכאון ומחשבות ובססיבי

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה