הרגשה של גוש בגרון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/05/2021 | 03:50 | מאת: אורי

שלום תחושה של גוש בגרון ותסמינים מהסוג הזה יכול ליהות שזה מלחץ חרדה ? לא בדקתי את העניין הזה והבנתי שזה יכול ליהות הרבה דברים אבל היה לי כמה פעמים בזמן האחרון תתחושה הזאת אני בריא בגדול אם בדיקות דם לב מוח ועוד בדיקות אחרות תקינות מלפני שנתיים בגלל סימפטומים אחרים מה זה יכול ליהות ?

שלום אורי. תחושה של גוש, מועקה ומחנק בגרון היא סימפטום אופייני של חרדה ומתח פנימי. כמובן שיש לבצע בירור רפואי על מנת לשלול מחלה גופנית אך בדרך כלל זה קשור למתח וחרדה. ממליץ לנסות הרפיות ובמקרה צורך חריף לשקול תרופת הרגעה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה