הורדה של כדורים ותחליף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/05/2021 | 02:33 | מאת: אלון

שלום יש דרך לרדת מקלונקס שנלקח תקופה מאוד ארוכה של מעל שנה בדרך אחרת בעזרת כדורים אחרים או שחייב לרדת מקלונקס רק בעזרת קלונקס אבל לאט ובהדרגה מה מומלץ ?

שלום אלון. טיפול ממושך בקלונקס מעל שנה אינו מומלץ ולכן טוב מאוד שאתה פועל להפסיקו. כדאי לבצע תהליך זה ביעוץ וליווי רפואי. אין להפסיק קלונקס בפתאומיות אלא בהדרגה ובאופן איטי. אם בירידה מקלונקס מתעוררים תסמיני חרדה יש לחשוב על טיפול תרופתי אחר שיכול לעזור. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה