לחץ שלא היה לי בכלל ועכשיו כן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/05/2021 | 00:52 | מאת: יובל

שלום אני בריא בגדול ויש לי תופעה שלא הייתה לי והחלה פתאום שאני ליד אנשים אם זה בכל מקום יש לי לחץ בראש קצב לב מהיר ועוד תסמינים רבים בגוף עשיתי הרבה בדיקות ללב למוח ועוד בדיקות אחרות והכל היה תקין התופעה הזאת מוכרת ומה אפשר לעשות מול דבר כזה שבעבר לא היה לי בכלל מה דעתך ?

שלום יובל. ייתכן כי מדובר בתסמינים של חרדה חברתית שהיא חרדה המופיעה בסיטואציות חברתיות חדשות בהן אתה צריך להציג את עצמך בפני אנשים חדשים. אם החשש העיקרי הינו מצפיפות במקומות ציבוריים אזי מדובר בחרדה מזוג אגורפוביה. ממליץ לך לפנות ליעוץ בריאות הנפש. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה