בדיקות מרובות תקינות ותסמינים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/05/2021 | 16:48 | מאת: אודי

שלום בגלל כאבים באיזור הלב וכאבים בראש ועוד הרבה סימפטומים אחרים עשיתי המון בדיקות אקו לב במנוחה אקו לב במאמץ ארגומטריה בדיקות דם צילום חזה סיטי מוח אם חומר ניגוד אם אר איי אם גדוליניום איאיגי ועוד בדיקות אחרות שיצאו תקינות אז למה אני חש בדברים פיזית אם הכל כביכול תקין מדוע זה קורה ?

שלום אודי. ראשית, טוב שעשית בירור רפואי מקיף אם הבחנת בתסמינים ותלונות חריגות בגופך. לאחר מיצוי בירור כזה אתה יכול להיות רגוע ושקט שאין לך בעיה רפואית חמורה המאיימת על בריאותך. בהרבה מקרים מצוקה נפשית מתבטאת דרך הגוף בתלונות וסימנים שונים וכאשר אין עדות למחלה גופנית הגורמת לכך יש לחשוב על ביטוי גופני של מצוקה נפשית. ממליץ לך לפנות ליעוץ בריאות הנפש. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה