סימפטומים בגלל קפה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/05/2021 | 12:55 | מאת: רונן

קפה קפאין גורם ללב לקצב לב מהיר ? לפעימות מוקדמות ? ללחצים בראש ? היה לי בסדר שהייתי שותה קפה ולאחרונה שאני שותה אני חש בסימפטומים האלו אציין שעשיתי בעבר הרבה בדיקות לב וראש בגלל תסמינים אחרים בדיקות שיצאו תקינות מדוע קפה גורם לתסמינים כאלו מה זה בידיוק ?

שלום רונן . הקפאין בקפה הינו חומר מעורר אשר מגביר פעילות אדרנלין ופעילות מטבולית בגוף ובהחלט יכול להביא לעלייה בדופק לב, עלייה בלחץ דם ולכאבי ראש, בעיקר במינונים גבוהים של יותר מ-3-5 כוסות קפה ליום. אם אתה סובל מכך בהחלט יש מקום לצמצם צריכת קפה יומיומית. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה