ירידה במינון לוסטרל?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/05/2021 | 13:56 | מאת: עומר

בעקבות דיכאון וחרדות התרשם ממני הפסיכיאטר שאני זקוק ללוסטרל במינון 100 מ"ג. לאחר כ-6 שבועות ניכר שיפור בתסמיני הדיכאון ומעט בחרדה אך לא מספיק. הפסיכיאטר המליץ על עלייה במינון הלוסטרל ל-150 מ"ג. לאחר כשבוע ועד כה (6 שבועות) תחת מינון זה יש התגברות של תסמיני חרדה הרבה מעבר למה שהיה תחת מינון 100 מ"ג. האם יתכן כי 150 מ"ג הוא מינון גבוה עבורי ועליי להסתפק רק ב-100 מ"ג למרות שהוא פעל חלקית? תודה.

שלום עומר. נראה כי 150 מ"ג לוסטרל שזה נחשב למנון גבוה אך עדיין בתוך טווח רגיל של התרופה אינם מספיקים להביא להקלה ושחרור מחרדות. במקרה זה ממליץ להעלות למנון 200 מ"ג למשך חודשיים ולראות האם זה עוזר. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה