SERTALINE ויעילות לחרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/04/2021 | 13:52 | מאת: ליאור

היי ד"ר.האם התרופה SERTALINE יעילה גם לחרדות בדומה לקלונקס או יותר מתאימה לדיכאון ו-OCD? לקחתי פעם רסיטל עד 40 מ"ג וזה לא עזר לי להרגיש חופשי ומשוחרר מחרדות.

שלום ליאור. סרטלין היא תרופה נוגדת דיכאון וחרדה ממשפחת SSRI והיא מאותה משפחה של רסיטל. היא לא דומה לקלונקס במובן זה שמדובר בתרופה לטווח ארוך עם השפעה טיפולית לאחר נטילה של מספר שבועות. זאת לעומת קלונקס שהוא תרופת הרגעה ממשפחת בנזודיאזפינים אשר משפיע מהר תוך זמן קצר ונועד לשימוש קצר. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה