אי שקט עם לוסטרל 150 מ"ג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/04/2021 | 14:05 | מאת: אפי

שלום.אני לוקח 5 שבועות כנגד חרדות, דיכאון ו-OCD לוסטרל במינון 150 מ"ג. יש שיפור בדיכאון ובחרדה הכלליץ אבל אחרי נטילת התרופה יש תחושה של אי-שקט וזה לא נרגע רק לאחר שאני לוקח קלונקס, אחרי שעה לערך מרגיש טוב ללא אי-שקט. האם במצב כזה מומלץ להחליף את הלוסטרל או לחכות עוד כמה שבועות לבחינה האם אי-השקט הוא חלק מתהליך ההחלמה/תופעת לוואי זמנית שמעידה בעצם שהטיפול עובד כלומר "ירידה לצורך עלייה"? תודה רבה.

שלום אפי. לעתים בתחילת טיפול בנוגדי דיכאון יש תופעת לוואי של אי שקט פנימי אשר חולפת עד מספר שבועות. אם יש שיפור בדיכאון ובחרדה אני ממליץ להמשיך את הטיפול בתרופה ולהיעזר בקלונקס SOS. סביר להניח כי זה יחלוף בשבועות הקרובים. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה