שילוב VS לוסטרל 250 מ"ג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/04/2021 | 13:24 | מאת: ירין

שלום. אני לוקח כנגד חרדות ו-OCD : VIEPAX XR 150 MG LUSTRAL 150 MG השילוב הוא אותו דבר בערך כמו לקחת לוסטרל 250 מ"ג?

שלום ירין. באופן כללי מומלץ לא לשלב ביחד תרופות ממשפחת SSRI ו-SNRI. ויפאקס 150 מ"ג מקביל בערך ללוסטרל 100 מ"ג כך שההשוואה באופן כללי נכונה. ממליץ לך לנסות או מינון גבוה של לוסטרל או מנון גבוה של וויפאקס ולנסות לשלב יחד עם תרופות אנטי פסיכוטיות במינון נמוך כמו רספרידון או סרוקוול. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה