לוסטרל 100 מ"ג כדור וחצי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/04/2021 | 11:09 | מאת: אדי

שלום ד"ר. הרופא אמר לי לקחת לוסטרל במינון 150 מ"ג (כדור וחצי של 100 מ"ג) לטיפול בחרדות ודיכאון. כאשר אני חותך את הכדור לחצי, החיתוך לא יוצא מדויק. האם יש לכך חשיבות מבחינת יציבות נפשית/השפעת התרופה? (את החצי השני אני לוקח ביום למחרת)

שלום אדי. אין צורך להילחץ. לא אמור להיות חתוך מדויק. אם זה מאוד מטריד אותך אתה יכול לעבור למינון של כדור לוסטרל 50 מ"ג. מעבר לכך יש מכשירים זולים לחתוך כדורים הנמכרים בכל פארם ואתה יכול להיעזר בהם. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה