עייפות, וחוסר תפקוד.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/04/2021 | 00:15 | מאת: ברכה

שלום אני נוטלת רסיטל(40 מ"ג) כ4 שנים אני כל הזמן מרגישה חולשה חוסר תפקוד, לחצים ...חולשה ברגליים מרגישה שקשה לי לתפקד בחיי יום יום אין דחף לכלום, נלחצת שיש לי לעשות משהו, קושי לעמוד בלחץ, חוסר אנרגיה. יושנת בבקרים ומרגישה רק רוצה להיות במיטה זה נורא פוגע לי בחיי היומיום, יש טיפול לזה? יש לציין שב"ה בדיקות תקינות מרגישה כאילו צריכה משהו שיעורר אותי ויתן מרץ יש דבר כזה? מאוד חשוב לי כי נורא קשה לי ככה להיות תודה רבה מראש וסליחה על אורך המכתב

שלום ברכה. התופעות שאת מדברת עליהן- חוסר כוחות, חוסר חשק, חוסר דחף לעשות דברים, קשיי ריכוז, חוסר בטחון וערך עצמי וקושי להוביל פעילות עם שינה ביום הן בעצם סימנים של דיכאון. כפי הנראה רסיטל 40 מ"ג שזה מינון גבוה כבר אינו עובד בשבילך ואינו יעיל לטיפול בדיכאון. ממליץ לך לפנות ליעוץ רפואי ולשקול החלפת טיפול תרופתי. כיום יש אפשרויות רבות לטיפול בדיכאון. בהצלחה.

29/04/2021 | 15:33 | מאת: תודה רבה על התשובה

תודה רבה על התשובה אני כן רוצה לטפל הבעיה אם יש טיפול שאהיה יותר עם מרץ, ולא קושי תפקוד וכו'.... תודה רבה והיום טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה