כאשר לוסטרל מגביר חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/04/2021 | 16:03 | מאת: אורן

הכיצד יתכן שלוסטרל מגביר אצלי את החרדה? כאשר לקחתי 100 מ"ג משך חודשיים חל שיפור חלקי וכאשר העלתי ל-150 מ"ג למרות שאני כבר 4 שבועות תחת מינון זה אני מרגיש התגברות בחרדות במקום מגמה של הקלה. מה נכון לעשות בשלב זה?

שלום אורן. אם לאחר ארבעה שבועות במנון 150 מ"ג לוסטרל אין שיפור במצב החרדה ואף קיימת החמרה זה אומר שהתרופה אינה עובדת עבורך ולא יעילה. במקרה זה יש לשקול החלפת טיפול תרופתי. פנה ליעוץ רפואי. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה