פבוקסיל........................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/04/2021 | 00:14 | מאת: יעקב

הבנתי שקיימת אינטראקציה שלילית בין קפאין וניקוטין (קפה וסיגריות) לבין התרופה פבוקסיל הגורמת לתופעות לוואי שליליות , האם זה נכון ? האם מי שמעשן ושותה קפה צריך להימנע משימוש בפבוקסיל ?

שלום יעקב. קפאין וניקוטין מתחרים עם התרופה פבוקסיל על מערכת פירוק בכבד. ניתן לצרוך כמויות קטנות של ניקוטין וקפאין יחד עם פבוקסיל אך מומלץ להימנע הן באופן כללי והן ספציפית לפבוקסיל מכמויות גדולות של קפה וסיגריות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה