הפרעת חרדה OCD ותרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/04/2021 | 12:37 | מאת: עומר

להפרעת חרדה OCD מינון של לוסטרל 150 מ"ג הוא יעיל? ניסיתי בעבר ציפרלקס 20 מ"ג ללא הטבה. האם שילוב של תרופה לוסטרל 150 מ"ג + ויאפקס 150 מ"ג האם בעצם כמו כ-250 מ"ג לוסטרל בהשפעתן יחד על הסרטונין, המעביר העיצבי "החלש" אצל הלוקים בהפרעות חרדה ו-OCD?

שלום עומר. מנון לוסטרל 150 מ"ג יכול להיות יעיל לטיפול ב-OCD. אם לא יעזור ניתן להעלות ל-200 מ"ג. לא מומלץ לשלב טיפול בלוסטרל ונלהפקסין לאור חשש מתופעות לוואי. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה