עייפות תמידית................................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/03/2021 | 23:20 | מאת: יונתן

אני נוטל את הטיפול הזה : אינווגה 6 מ"ג טגרטול cr 800 מ"ג לוסטרל 100 מ"ג מירו 30 מ"ג ולתופעות לוואי דקינט 2 מ"ג דרלין 160 מ"ג , הבעיה שלי שאני מרגיש עייפות תמידית כל הזמן ואני כל הזמן חייב לשכוב במיטה ואין לי אנרגיה לעשות כלום ואני רוב היום שוכב במיטה ותמיד עייף , רציתי לשאול איזה תרופה מהתרופות שאני לוקח גורמת לעייפות ? תודה

שלום יונתן. כל התרופות שאתה נוטל עלולות לגרום לעייפות. ממליץ לך להתיעץ עם רופא מטפל. ממליץ לשקול להפחית מינון מירו, לבצע בדיקת דם לרמת טגרטול בדם, לשקול הפחתת מינון דרלין. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה