רוצה להחליף רוצה משו אחר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2021 | 20:42 | מאת: אייל

שלום דר !! לאחרונה אני התמלאתי בהמון תרופות ואיני מוצא ידיי ורגליים כפי שאומרים איני יודע כיצד להפחית מינונים הרופא אצלו אני מטופל בשנה וחצי כמעט האחרונה מנסה להפחית אבל איני חש בטוב ואז אני נשאר עם התרופה החילופית שרושם לי להפחתת הסרקאאולל לצורך העניין . אני מאוד מעוניין להחליף רופא אך המטפל שלי שהוא מנוסה ואיש שיקום ממש לא מרשה לי גם אותו אני רוצה להחליף כי יש לי אובססיות גם בראש ובחודשים האחרונים גם בטקסים מעשיים בקיצור התרופות משבשות לי את איכות החיים גם בעיקבות הלפונקס אותו נוטל כ 425 מ" ג אשמח לרעיון ממך תודה רבה ולילה טוב

שלום אייל. פעמים רבות אנו חושבים כי החלפת מטפל תביא לגאולה נפשית ופתרון למצוקה. יש לזכור כי הפרעות נפשיות הינן בעלות מהלך מתמשך ומאתגר לטיפול ונדרשת סבלנות ואורך רוח. המטפל מכיר אותך הכי טוב וצריך ללוות אותך בדרך זו. עם זאת תמיד פתוחה האפשרות להחליף מטפל. כדאי לדון עם הרופא המטפל לגבי המינון התרופתי ולשקול הפחתת מינון על מנת להקל על תופעות הלוואי. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה