התקפי חרדה-לחכות 3 חודשים?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/03/2021 | 14:28 | מאת: אורן

שלום. סובל מהתקפי חרדה. לוקח 7 שבועות מינון של 100 מ"ג לוסטרל. עדיין רוב היום יש חרדות בגלים. הסבל קשה. תרופת הרגעה עוזרת למשך כשעתיים-שלוש והכל חוזר. האם בשלב זה מומלץ להיפגש עם הפסיכיאטר? קראתי באתר של קופת חולים כללית שעבור התקפי חרדה נדרש 3 חודשים כדי להרגיש שינוי משמעותי. האם זה נכון או שחודשיים זה מספיק זמן לבחון השפעה?תודה.

שלום אורן. ממליץ לך לשקול עם רופא מטפל העלאת מינון לוסטרל ל-150 מ"ג למשך שבועיים ובהמשך אף ל-200 מ"ג. ניתן להיעזר בתרופות הרגעה כמו קלונקס או לוריואן. ממליץ לך על שילוב של טיפול תרופתי וטיפול קוגניטיבי התנהגותי. במקרה זה כדאי כבר לפנות ליעוץ וטיפול בריאות הנפש. בהצלחה.

01/09/2021 | 22:23 | מאת: מורן

היי ממצבך היום? אני גם במצב דומה ורציתי לדעת אם זה הסתדר לך אולי תקרא את ההודעה…

01/09/2021 | 23:02 | מאת: אורן

היי מורן, מצבי האישי יותר טוב כיון שאני מטופל בחיזוקים נוספים ללוסטרל. (אישית,לי מינון לוסטרל גבוה הגביר חרדה ולא הפחית אבל אצל הרוב המכריע זה הפוך) בריאות טובה והרבה סבלנות ואופטימיות והכי חשוב לא להחליף פסיכיאטר כל שני וחמישי ללכת עם אחד שתבחרי עד שמצבך יוטב משמעותית.

21/09/2021 | 18:04 | מאת: מורן

תודה רבה אורן ורק בריאות זה הכי חשוב בחיים. היום כבר אין לך חרדה בכלל?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה