אבחנה רפואית מוטעית של פסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/03/2021 | 10:22 | מאת: אביב

שלום רב דר' ברצוני לשאול לגבי אבחנה רפואית שנתנו לי היה לי תקופה קצת לחוצה ופניתי לפסיכיאטר אל זה אבחן זאת כפסיכוזרפניה אבחנה זו מוטעית אין לי מחשבות שווא ואין לי הרגשה שאני שומעת קולות וכל ההגדרות והתסמינים של המחלה ההבחנה הזאת מוטעית אך אני יכולה למחוק אבחנה זה מהתיק הרפואי שלי שכן זה יפריע לי בעתיד למצוא תעסוקה וזה מפריע לי ולשמי הטוב

שלום אביב. אבחנה רפואית בכל תחום רפואי הינה נושא לדיון פתוח בין המטופל למטפל. כל רופא הוא בן אדם שיכול לתת דעה מקצועית וגם לטעות. כמו-כן בהרבה מקרים יש מקום למגוון דעות לגבי אבחנות רפואיות. אם אתה לא מסכים עם האבחנה הרפואית עליך לדון על כך עם הרופא המטפל. כמו-כן ממליץ לך על השגת חוות דעת שנייה אצל רופא אחר. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה