התקפי חרדה- למה לצפות?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/03/2021 | 14:39 | מאת: גל

שלום. בשנה האחרונה יש לי התקפי חרדה כל יום, מספר פעמים ביום. מזה 5 שבועות אני לוקח לוסטראל 100 מ"ג. עדיין יש התקפי חרדה כל יום למרות שיש הפחתה מסוימת בתדירות ההתקפים. האם לאחר 6- 8 שבועות של טיפול בתרופה התקפי החרדה צפויים לא להופיע בכלל? למה עליי לצפות? תודה רבה.

שלום גל. תרופות נוגדות דיכאון וחרדה כמו לוסטראל מביאות לצמצום והפסקת התקפי חרדה באפקט מתמשך שמגיע לשיאו בין חודש לחודשיים. לוסטראל 100 מ"ג הינו מינון ביניים של התרופה. אם לאחר 6-8 שבועות עדיין אתה סובל מהתקפי חרדה מומלץ להעלות מינון התרופה ל-150 עד 200 מ"ג. כמובן יש להתיעץ עם הרופא המטפל . בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה