הרגשה צמא קבועה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/02/2021 | 23:37 | מאת: זיו

אני בחור עם סכיזופרניה + בעייה של הרגשה של צמא כרוני - אני שותה הרבה ביום גם שלא צריך + במיוחד בקיץ וגם בחורף אבל פחות ואם אני מסתכל רטרו לפני 20 שנה אז זה אדם פשוט לגמרי אחר אני בן 40 + ותרמתי כליה לפני 10 שנים ועם עודף משקל וגם מבקר הרבה בשירותים וגם אני חושב כל הזמן על אוכל ואוכל הרבה בין הארוחות בצורה אובססיבית מה גורם לזה ומה הפתרון אם גם רופא כללי לא בדיוק עזר ?

שלום זיו. תחושת צמא ושתייה מוגברת יכולה לנבוע ממחלה רפואית. ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה ולעבור סדרת בדיקות כולל בדיקות דם. לעתים מצב של סוכרת או בעיה הורמונאלית יכול להביא למצבים אלו. אם הכל תקין מבחינה רפואית קיימת אפשרות להפרעה פסיכוטית של שתייה מוגברת ללא צורך ויש לטפל בה בתרופות אנטי פסיכוטיות והתערבות פסיכיאטרית. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה